BHV & Eerste Hulp aan Kinderen

Combinatietraining BHV en Eerste Hulp aan Kinderen

Het praktijkgerichte opleidingspakket van Continue Coaching en Training combineert de BHV-opleiding met Eerste Hulp aan Kinderen, waarmee u altijd aan alle wettelijk gestelde eisen voldoet.

Al onze docenten zijn gespecialiseerd in kinderdagverblijven, gastouderbureau’s, scholen en peuterspeelzalen en sluiten daarmee perfect aan op uw werkgebied.

Op deze manier bieden wij u een geïntegreerde opleiding, waarin Eerste Hulp aan Kinderen en Bedrijfshulpverlening tot een krachtige hulpverleningsorganisatie gebundeld worden om calamiteiten effectief het hoofd te bieden.

Vanaf nu kunt via één aanspreekpartner zowel uw cursussen Eerste Hulp aan Kinderen als BHV laten verzorgen.

Uw voordelen:

  • Alle cursussen worden bij voorkeur in-company uitgevoerd (eventuele combinaties zullen altijd met gelijksoortige bedrijven zijn).
  • Effectiviteit: herhalingscursussen voor Eerste Hulp aan Kinderen en BHV kunnen nu in één dag worden verzorgd.
  • Uw EHBO’rs hoeven alleen nog een cursus Brand en Ontruiming te volgen om volwaardige BHV’ers te worden. Het grote voordeel is dat al uw medewerkers aan de door de ARBO-wet gestelde eisen voldoen, wat het inplannen van het werkrooster vereenvoudigt.

Eerste Hulp aan Kinderen

Onze cursussen worden afgesloten met het officieel erkende certificaat van ons opleidingsinstituut. Desgewenst kunt u bij ons ook het Oranje Kruis-diploma Eerste Hulp aan Kinderen behalen (verplicht voor kinderdagverblijven en gastouders).

Er wordt geen BTW over onze cursussen Eerste Hulp aan Kinderen geheven.

Data open inschrijvingen:   Cursus KinderEHBO gratis voor (gast)ouders

Neemt u voor meer informatie contact met ons op.